Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лікарня у Ківерцях отримала 40 захисних комбінезонів від «Волиньгазу»  (Фото, відео)

Екстренні служби на передовій у боротьбі з невидимим ворогом.

Фото: Волиньгаз.

Лікарня у Ківерцях отримала 40 захисних комбінезонів від «Волиньгазу» (Фото, відео)

Під час пандемії 10 тисяч працівників газорозподільних компаній працюють щодня в посиленому режимі. Разом з ними свою роботу виконують десятки тисяч співробітників екстрених служб: медики, рятувальники та правоохоронці

 

 «На клопотання адміністрації комунального підприємства «Ківерцівське районне територіальне медичне об'єднання» отримали допомогу від акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз» – 40 комбінезонів для захисту наших медичних працівників на загальну суму 11 200 грн. «Щиро вдячні за підтримку і допомогу!», йдеться у дописі у Facebook Наталія Круцько, голови профспілкового комітету медичних працівників Ківерцівського району. Фото зі сторінки Наталія Круцько у Facebook.

«Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз» – 40 комбінезонів для захисту наших медичних працівників на загальну суму 11 200 грн.

 

 Стільки ж засобів захисту отримали працівники Рожищенської центральної районної лікарні. Крім того, газовики допомогли медикам Ковельського МТМО, передавши їм 40 захисних костюмів та 35 експрес-тестів для визначення COVID-19 на суму 22400 грн.

 

 

Telegram Channel