Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліцейські переслідували BMW  і стріляли по колесах

Травмованим правоохоронцям медики надали допомогу і відпустили додому.

Фото LB.ua.

Поліцейські переслідували BMW і стріляли по колесах

На водія завели кримінальну справу через наїзд на патрульних

Вночі 20 квітня у Львівській області сталася поліцейська гонитва, під час якої застосували вогнепальну зброю. Про це повідомило облуправління поліції, пише LB.ua.

Все почалося з того, що о 4:30 ранку в Мостиську зупинили 22-річного водія на BMW іноземної реєстрації. Він порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів поліцейські запідозрили, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння, і запропонували пройти обстеження. Водій відмовився, включив задню передачу і, протаранивши поліцейську «шкоду», поїхав у бік Самбора. При цьому він травмував двох поліцейських.

Водій відмовився, включив задню передачу і, протаранивши поліцейську «шкоду», поїхав у бік Самбора. При цьому він травмував двох поліцейських. 

Під час розпочатого переслідування поліція відкрила вогонь по колесах, але не змогла зупинити порушника. Його вдалося заблокувати тільки в Самборі за допомогою місцевих правоохоронців.

Водія затримали, на нього завели кримінальну справу за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу – насильство щодо поліцейського.

Травмованим правоохоронцям медики надали допомогу і відпустили додому.

Telegram Channel