Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ковельські медики вирішили перенести акцію протесту в онлайн

Працівники не погоджуються з рішенням конкурсної комісії про призначення головлікаря закладу.

Фото: Ковельське МТМО

Ковельські медики вирішили перенести акцію протесту в онлайн

Конкурсна комісія на зайняття посади керівника КНП Ковельського МТМО визнала переможцем Вітра Валентина Степановича, чим не задоволені місцеві медики

Сьогодні у Ковелі лікарі планували провести віче на площі перед міською радою  на підтримку кандидатури на зайняття посади керівника Ковельського МТМО Гаврилюк Світлани Володимирівни. Місцеві  медики вимагала пояснення від членів конкурсної комісії, чому бажання 1500 працівників колективу Ковельського МТМО при призначенні очільника закладу були  проігноровані. Вранці на сторінці закладу з’явилося оголошення про перенесення акції.

Станом на 21.04.2020 року на лікуванні в медичному територіальному об’єднанні знаходиться 11 пацієнтів з Covid-19, в тому числі 2 дітей. 

«Шановні друзі! Повідомляємо що на сьогодні ВІЧЕ біля міської ради переноситься після закінчення карантину. Буде проведено онлайн ВІЧЕ», - написала у фейсбуці Ольга Яренчук.

Також ковельські лікарі поінформували, що станом на 21.04.2020 року на лікуванні в медичному територіальному об’єднанні знаходиться 11 пацієнтів з Covid-19, в тому числі 2 дітей. 

Ці цифри не співпадають з офіційною статистикою. Нагадаємо, що за даними Управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержадміністрації станом на 10 ранку вівторка у Ковельському районі зафіксовано 9 випадків захворювання на COVID-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР. 

За кілька хвилин інформацію про кількість пацієнтів з коронавірусом видалили. Нещодавно аналогічний збій у підрахунках був і на Горохівщині. За інформацією головних лікарів КНП «Горохівська центральна районна лікарня» Валерія Коби, КНП «Горохівський РЦ ПМСД» Галини Майко та завідувача Горохівського міжрайонного відділу ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» Тетяни Рощини станом на 10 годину ранку 10 квітня 2020 року в Горохівському районі зареєстровано 5 випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержадміністрації оголосило про 4 хворих мешканців району. 

Джерело: Ковельське МТМО
Telegram Channel