Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
В одному з мікрорайонів Луцька замінять вуличне освітлення

Усі роботи мають завершити до 30 серпня поточного року.

Фото Кореспондент.

В одному з мікрорайонів Луцька замінять вуличне освітлення

На реконструкцію мереж зовнішнього освітлення у районі вулиці Конякіна в місті Луцьку спрямують до 3,4 мільйона гривень

Відкриті торги для пошуку підрядника 16 квітня оголосив виконавчий комітет Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 травня, а аукціон запланований на 5 травня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.
Очікувана вартість реконструкції становить 3,4 мільйона гривень.

Очікувана вартість реконструкції становить 3,4 мільйона гривень.

Йдеться про реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулиці Кравчука від ТП №370 зі встановленням LED-світильників, реконструкцію лінії освітлення на вулиці Конякіна від ТП №370 із заміною світильників із люмінісцентними або ртутними лампами та електроосвітленням пішохідних переходів, електроосвітлення вулиці Зацепи від ТП №370, реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна від ТП №102, електроосвітлення частини вулиці Федорова від ТП №102, реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна від ТП №219, реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна від ТП №301, електроосвітлення частини вулиці (заїзд до шовкового комбінату) від ТП №301, а також оздоблювальні роботи.
Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій протягом не менше трьох років і не менше 10 років на LED-світильники.
Усі роботи мають завершити до 30 серпня поточного року.
Серед вимог до учасників торгів також – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, і документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.
Нагадаємо, на декількох вулицях Луцька вже встановили нове ЛЕД-освітлення.

 

Джерело: Волинські новини.
Telegram Channel