Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Великдень браконьєри вбили самку зубра (Фото 18+)

Підозрюють у злочині місцевих молодиків.

Фото з фейсбук-сторінки Євгена ЛАВРИКА.

На Великдень браконьєри вбили самку зубра (Фото 18+)

На Сумщині розгорається скандал через вбивство тварини, яка знаходиться на межі вимирання та  занесена в Червону книгу України

Інцидент стався в Бочечковському лісництві Конотопського лісового господарства. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Євген Лаврик. Дописувач підмітив, що наразі справою займаються правоохоронці та експерти, а відділ охорони і захисту лісу лісгоспу знаходиться на місці події.

 

 За його словами, підозрюють двох  місцевих юнаків, які вже мали проблеми з законом через браконьєрство і їх бачили напередодні неподалік від місця вбивства.

Якби самка виявилась вагітна, вірите, сам би цим ділкам шию звернув.

«Друзі у Сумському ОУЛМГ ЧеПе. У лісових масивах Бочечківського лісництва Конотопського лісгоспу знайшли убиту самку зубра. Зараз весь наш відділ охорони і захисту лісу лісгоспу на місці події. З нами поліція і експерти. Є підозри. Напередодні бачили місцевих молодиків неподалік, які раніше вже мали проблеми з законом по браконьєрству. Якби самка виявилась вагітна, вірите, сам би цим ділкам шию звернув. Вибачте за емоції, але ці нелюди мабуть і правда перевертні. У такий світлий день - Пасху Христову - такий страшний злочин вчинити». - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України встановив штраф у 130 тисяч гривень за знищення або нанесення пошкоджень європейському лосю, який занесений в Червону книгу України.

Джерело: vgolos.com.ua/
Telegram Channel