Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кількасот респіраторів та біокомбінезонів отримали районні лікарні Волині

Радіоінженер зі столиці допомагає медикам Волині.

Фото: БФ «Майбутня Волинь - Україна»

Кількасот респіраторів та біокомбінезонів отримали районні лікарні Волині

Засоби захисту для медиків передав благодійник Іван Омелянюк з Києва

Науковець Іван Омелянюк, радіоінженер, Кандидат технічних наук, автор науково-технічних публікацій в Україні, Нідерландах, Франції, Швейцарії, Великобританії, Росії щодо цифрового ефірного телебачення, засновник благодійного фонду «Майбутнє Волині». Організація здійснює підтримку малозабезпечених категорій населення,  здібних учнів та студентів, видавництво просвітницької літератури щодо здорового способу життя, бере активну участь у волонтерському русі. Науковець, проживає в місті Києві, але є вихідцем з Волині. «Благодійник звернув увагу на рідний край і обрав для підтримки районні лікарні, які не входять до складу опорних!» – повідомила у фейсбуці волонтерка Наталія Ариванюк, координатор організації волонтерів України RAZOMпротиCOVID у Волинській області.

Вже доставлено по 50 респіраторів 3 класу захисту, по 50 захисних біокомбінезонів у райлікарні Ківерців, ратного та Старої Вижви.  

Тож Фонд  перерахував 324 тис.грн для придбання мобільного рентгенапарату IMAX 1010V. (Лікарня проводить процедуру закупівлі) для Ковельського МТМО. Вже доставлено по 50 респіраторів 3 класу захисту, по 50 захисних біокомбінезонів у райлікарні Ківерців, ратного та Старої Вижви.  

Днями по 50 респіраторів 3 класу захисту, по 40 біокомбінезонів та по 10 захисних багаторазових халатів отримають Камінь-Каширська, Маневицька та Любешівська районні лікарні. 

Джерело: Благодійний фонд Івана Омелянюка «Майбутня Волинь - Україна»
Telegram Channel