Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Благоустрій по-війницьки: депутат пригнав транспорт і надав інвентар, а люди закатали рукави

Навели лад до Великодніх свят.

Фото: Війницька громада

Благоустрій по-війницьки: депутат пригнав транспорт і надав інвентар, а люди закатали рукави

Благоустрій придорожньої території здійснили силами активних жителів Війницької громади

Упорядкування території, прилеглої до дороги Рівне - Устилуг на відрізку Бобичі - Березовичі,  відбулося перед Великодніми святами, яке організував депутат Війницької сільської ради та житель села Бобичі - Ігор Калиш.

   Для проведення прибирання депутат надав власний транспорт, купив вапно, щітки та інший необхідний інвентар, а також провів бесіду серед місцевого населення.

Завдяки цим людям, вздовж дороги протяжністю 1,5 км від села Бобичі до села Березовичі зібрано і вивезено сміття.

   На допомогу в проведенні благоустрою протягом кількох днів вийшли небайдужі жителі, а це Володимир Здига, Віта Гузь, Григорій та Петро Максимчуки (жителі села Бобичі ), місцевий фермер Ігор Марчук, Ігор Вараниця, Іван Телехевич, Тетяна Панченко, Ірина Озірська, Анастасія та Діана Литвинці, Богдан та Михайло Давидюки та Олександр Кіюк  (жителі села Березовичі). 

 Всі роботи виконувались без порушення вимог карантину.  

Завдяки цим людям, вздовж дороги протяжністю 1,5 км від села Бобичі до села Березовичі зібрано і вивезено сміття. Територія колишнього колгоспного двору, якій люди дали назву «біля сушілки», площею 0,2 га., після прибирання надзвичайно змінилася. Там проведено вирубування кущів, санітарну підрізку і підбілювання дерев, збір та вивезення сміття. Прибрану територію на фото з першого погляду неможливо впізнати.

«Ми переконані, що саме завдяки таким активним та наполегливим людям світ потрохи змінюється на краще. Більше того, своїми вчинками даємо гарний приклад своїм дітям, як допомогти зберегти довкілля. Поважайте та допомагайте, бо нам і нашим дітям тут жити!» – йдеться на сайті Війницької ОТГ.

Джерело: Війницька громада
Telegram Channel