Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
38 волинян госпіталізовано з коронавірусом, 4 пацієнти - на апаратах штучної вентиляції легень

Волинь-нова

38 волинян госпіталізовано з коронавірусом, 4 пацієнти - на апаратах штучної вентиляції легень

Всього на Волині 176 офіційно хворих на коронавірус

На брифінгу в облдержадміністрації повідомили оперативну інформацію щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції. Заступник голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак подякувала всім волинянам, які на Великдень залишилися вдома, адже додаткові заходи дали свій ефект. Нині ситуація контрольована. За минулу добу зафіксовано 2 нових випадки.

 

 Планують запровадити більш жорсткий локальний карантин у Ратнівському районі в селі Жиричі. Там є одна хвора, тому хочуть зупинити поширення хвороби. Нині в області на обсервації 11 осіб, у 8 з них коронавірус підтверджено експрес-тестами.

Нині в області на обсервації 11 осіб, у 8 з них коронавірус підтверджено експрес-тестами.

Чиновниця також повідомила про ситуацію у Ківерцівському районі, де виявлено хворих серед поліцейських. Нині вони всі на лікуванні, також визначено коло осіб, з якими контактували правоохоронці. Всього на Волині госпіталізовано 38 осіб, з них на апаратах штучної вентиляції легень 4 пацієнти. У Рожищенській лікарні помер хірург, але цей випадок не пов'язаний з коронавірусною інфекцією. Тетяна Щербак закликала волинян в поминальні дні залишитися вдома, ситуація пандемією йде до завершення, але ще потрібно дотримуватися всіх обмежень, щоб зупинити поширення хвороби.

Telegram Channel