Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
440 автівок на аеродоромі поблизу Луцька і загадкова смерть волинянина у Польщі

Пасхальні авто-богослужіння на аеродромі.

Фото: http://vhve.com.ua

440 автівок на аеродоромі поблизу Луцька і загадкова смерть волинянина у Польщі

Про важливі події останніх днів одним абзацом

440 автівок з’їхались на Великоднє богослужіння на аеродромі в селі Крупа поблизу Луцька. Незвичне святкування організувало Волинське об’єднання церков християн віри євангельської. Парафіяни з машин не виходили, всі норми карантину були витримані, все обійшлось без жодних порушень та інцидентів. Порядок та дотримання усіх норм відстежували 25 волонтерів, також чергувала карета «швидкої допомоги» та патрульна поліція.

В результаті маємо те, що маємо: за 5 років безгосподарності міста вимерли вниз по течії від Луцька аж до Колок ракоподібні, мідії, стрекози і навіть падьонка...

«Луцькводоканал» зливає рідкі відходи у річку Стир поблизу Луцька, – написала у фейсбуці інспектор з благоустрою Княгининівської сільської ради Ольга Матящук. «Брудні відходи. Піна, немов після миючих засобів. А, може, це і є миючі засоби? В результаті маємо те, що маємо: за 5 років безгосподарності міста вимерли вниз по течії від Луцька аж до Колок ракоподібні, мідії, стрекози і навіть падьонка... Хто далі? Риба? Чи, може, не доведи, Господи, люди?» – написала жінка та підкріпила слова фотографіями. Вона також звернулася зі скаргою в екоінспекцію та Держпродспоживслужбу, але відповіді поки не отримала.

У Польщі за нез’ясованих обставин загинув молодий волинянин із села Згорани Любомльського району. Факт трагедії підтверджують у Рівненській ОТГ. Земляки збирають кошти для транспортування тіла в Україну на ім’я матері заробітчанина: рахунок № 4790700009091449 в Ощадбанку, Касянюк Любов Іванівна.

Telegram Channel