Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Любомльщині склали 25 адмінпротоколів за порушення правил карантину

Працівники поліції проводять вказані заходи лише з однією метою – не допустити поширення вірусу на території району та держави.

Фото Любомльський відділ поліції.

На Любомльщині склали 25 адмінпротоколів за порушення правил карантину

Станом на 21 квітня 2020 року поліцейськими перевірено за місцем проживання 409 з 409 жителів Любомльського району, які повернулися з країн ЄС та надали добровільну згоду на самоізоляцію протягом наступних 14 днів, з них у 270 осіб термін самоізоляції завершився

Під час таких заходів, до громадян доводилась інформація щодо необхідності перебування за місцем проживання, задля власної безпеки та безпеки оточуючих, порядку дій у разі погіршення стану здоров’я, а також наголошено про відповідальність за порушення правил карантину, – пише Кордон.

До громадян доводилась інформація щодо необхідності перебування за місцем проживання, задля власної безпеки та безпеки оточуючих.

Станом на 22 квітня працівниками відділу поліції складено 25 адміністративних протоколів за порушення вимог статті 44-3 КУпАП, які скеровані для прийняття рішення до Любомльського районного суду.

«Шановні громадяни! Нагадуємо, що працівники поліції проводять вказані заходи лише з однією метою – не допустити поширення вірусу на території району та держави! Тому просимо з розумінням віднестись до встановлених обмежувальних заходів та без необхідності не покидати житло, а громадян які повернулися з країн ЄС – самоізолюватися на вказаний термін», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Telegram Channel