Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинську – особливий в’їзд на територію міста

Пункти функціонуватимуть цілодобово.

Фото Волинська ОДА

У Нововолинську – особливий в’їзд на територію міста

Сьогодні, з 12-ї години, на околицях шахтарського міста - вулицях Луцькій та Львівській - почнуть функціонувати два карантинних контрольно-пропускних пункти

На виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС ту розпочав діяти особливий режим в’їзду на територію Нововолинська транспортних засобів. Пункти функціонуватимуть цілодобово. До роботи залучили поліцейських, медиків, працівників ДСНС та представників «Держпродспоживслужби».

Посилення карантинних умов у Нововолинську було спричинене різким збільшенням кількості хворих на коронавірус напередодні Великодніх свят.

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодили алгоритм роботи цих КПП, план роботи мобільних груп на карантинних контрольно-пропускних пунктах. Окрім вимірювання температури, в спеціальному журналі фіксуватимуть тих, хто в’їжджає у місто та виїжджає з нього. До населених пунктів впускатимуть лише тих громадян, які там проживають. Обмеження діятимуть і на виїзді. Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков дав вказівку відповідним службам подбати про створення належних умов для роботи КПП і забезпечення працівників харчуванням під час чергування.

Нагадаємо, посилення карантинних умов у Нововолинську було спричинене різким збільшенням кількості хворих на коронавірус напередодні Великодніх свят.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel