Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Андрій Піонтковський: Зеленський - це єдина реальна перемога Москви, якій потрібна вся Україна

Кремль може не напружуватись - над розвалом України працює Зеленський?

Фото Прямий.

Андрій Піонтковський: Зеленський - це єдина реальна перемога Москви, якій потрібна вся Україна

Прихід до влади в Україні Володимира Зеленського у 2019 році стала єдиною реальною перемогою Москви у ході війни, розв’язаної у 2014 році. Про це у своїй статті «Штабні ігри» на сайті «Каспаров.ру» пише російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський. Він переконаний, що процес капітуляції України, відбувається буквально на наших очах в режимі реального часу

«Зеленський» — це єдина реальна перемога, отримана Москвою в ході розв’язаної нею у 2014 році  4-ї світової війни. Крим, Новоросія, Лугандонія — це все були поразки. Їм завжди була потрібна вся Україна», - наголошує Піонтковський.

Андрій Піонтковський.
Андрій Піонтковський.

  «У столітній історії ЧК-НКВД-ГПУ-КГБ-ФСБ «Зермак» - одна з найблискучіших операцій цієї безсмертної організації. Перемога, досягнута на кінчику брехливого язика, майже без застосування грубої сили», - зазначає російський політолог.

Він вважає, що Путіну тепер не потрібен навіть президент США Трамп для скасування санкцій. Бо все зробить президент України.

Він вважає, що Путіну тепер не потрібен навіть президент США Трамп для скасування санкцій. Бо все зробить президент України.

«Для цього у них є набагато більш ефективний інструмент - президент України. Вся геніальність кремлівської спецоперації «Зермак» полягає в тому, що всі стадії капітуляції України проводяться і будуть проводитися не похмурим гауляйтером України Медведчуком, а всенародно обраним чарівним президентом-витівником і його продюсером. Про які санкції може йти мова ?! Не може ж Захід бути більш проукраїнським, аніж саме українське керівництво», - пише Піонтковський.

Політолог детально перераховує кроки реалізації кремлівської спецоперації для капітуляції України зсередини. Це, зокрема, контроль над телебаченням і нейролінгвістичне навіювання українському суспільству кремлівських меседжів про Майдан як державний переворот, внутрішній конфлікт; про постмайданівську владу як «криваву партію війни»; про перемогу на виборах «світлої партії миру». Нав'язування українцям комплексу провини: треба просто перестати стріляти.

Далі - легалізація в українському правовому і політичному полі російського військово-терористичного плацдарму ОРДЛО. «Без п'яти хвилин сенатор, якийсь терорист Родіон відверто диктує Україні свої вимоги: «Якщо ви не погодитеся на Консультативну Раду, то ніколи не дочекаєтеся від нас припинення вогню», - наголошує Піонтковський.

«Розведення сторін», яке плавно переростає під керівництвом нового міністра оборони у відступ ЗСУ з лінії зіткнення сторін, що відкриває раковій пухлині ОРДЛО, а з нею і братським вірусологам шлях вглиб країни», - перераховує далі автор.

А також захоплення прокурорської та судової систем, тотальна зачистка (арешти) патріотичних лідерів і активістів - наголошує Андрій Піонтковський.

Джерело: Каспаров.ру
Telegram Channel