Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рятувальники отримали 15 протипожежних костюмів, які витримують температуру понад 700 градусів

Пожежники ризикують життям та здоров‘ям, намагаються ліквідувати наслідки людської халатності та злочинних вчинків.

Фото зі сторінки Фейсбук Віктора Мялика.

Рятувальники отримали 15 протипожежних костюмів, які витримують температуру понад 700 градусів

Їх вручили вогнеборцям 3 поліських районів Рівненщини

Народний депутат України Віктор Мялик завітав на свій виборчий округ №155 разом з генерал-майором управління ДСНС в Рівненській області Сергієм Круком. «Вручили вогнеборцям обладнання та 15 сучасних протипожежних костюмів, які витримують температуру понад 700 градусів, по 5 штук на Рокитнівський, Дубровицький та Зарічненський райони», повідомив народний депутат Віктор Мялик на сторінці у Facebook.

«Вручили вогнеборцям обладнання та 15 сучасних протипожежних костюмів, які витримують температуру понад 700 градусів, по 5 штук на Рокитнівський, Дубровицький та Зарічненський райони», повідомив народний депутат Віктор Мялик.

За його словами, пожежники виснажені, ризикують життям та здоров‘ям, намагаються ліквідувати наслідки людської халатності та злочинних вчинків. І така ситуація нині по всій Україні.

«Тому, ще раз хочу звернутися та достукатися до наших громадян! Не паліть країну! Низький уклін усім вогнеборцям за щоденну жертовну працю, за самовіддану службу. Бережи Вас Бог!», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel