Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дотримуватись карантину – це теж мистецтво

Тут класичні образи зі світу постають в новому вигляді, розказують, як можна протистояти розповсюдженню #COVID19 та залишатися в безпеці

Фото МКІП

Дотримуватись карантину – це теж мистецтво

Міністерство культури України та креативне агенство Looma створили серію постерів, взявши за основу всесвітньо відомі шедеври живопису

В рамках проекту визначні твори мистецтва перетворюються на інформаційні плакати, які закликають дотримуватися правил безпеки, щоб зупинити поширення COVID-19. Про це пише Територія на своїй сторінці у фейсбуці.

Тут класичні образи зі світу постають в новому вигляді, розказують, як можна протистояти розповсюдженню #COVID19 та залишатися в безпеці.

«Правила карантину прості, але дотримуватись їх - це теж мистецтво! Саме тому у креативного агентства LOOMA виникла ідея інформаційної кампанії «Мистецтво карантину» (Art of Quarantine), яку Міністерство культури та інформаційної політики України з радістю підтримало! Тут класичні образи зі світу мистецтва постають в новому вигляді, розказують, як можна протистояти розповсюдженню #COVID19 та залишатися в безпеці», - зазначили у МКІП.

Telegram Channel