Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українець майже два місяці хворіє на коронавірус

Лікарі кажуть, що не знають, що робити. В них таких випадків немає.

Фото Суспільне.Одеса

Українець майже два місяці хворіє на коронавірус

Максим Головкін - перший, в кого діагностували хворобу в Одеській області. Наразі він вже 7-й тиждень перебуває на самоізоляції

Максим повернувся до Одеси зі США 13 березня та звернувся до інфекційної лікарні, де в нього діагностували правосторонню пневмонію. Наступного дня зробили тест на коронавірус, який показав позитивний результат через два тижні. Наступні тести, які були зроблені 3, 9 та 18 квітня, також показали позитивний результат. Наступний тест планують зробити 28 квітня, пише Суспільне. Одеса.

Максим повернувся до Одеси зі США 13 березня та звернувся до інфекційної лікарні, де в нього діагностували правосторонню пневмонію.

«Лікарі кажуть, що не знають, що робити. В них таких випадків немає. Наразі я найдовше хворіючий з усіх в Україні. Мені ні порад не дають, ні ліків не прописують. Просто радять сидіти дома», - розповідає Максим Головкін.

Як зазначив хлопець, його лікар з США розповів, якими препаратами його б лікували в Америці. Він звернувся з такою пропозицією до одеських лікарів, але йому відповіли, що це не за протоколом. За словами Максима, вже декілька тижнів йому не надають ніякого лікування.

Також тести робили його близьким, вони показали негативний результат.

 

Telegram Channel