Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Про дитячий буллінг та підліткову наркоманію: гурт «Лінія Маннергейма» презентував кліп на пісню «Чорний»

Слухайте музику, яка несе сенси, не бійтеся називати зло злом.

Відеокадр

Про дитячий буллінг та підліткову наркоманію: гурт «Лінія Маннергейма» презентував кліп на пісню «Чорний»

«Тримайте наше нове відео. І бережіть себе», - написав Сергій Жадан на своїй сторінці у фейсбуці

Лінія Маннергейма - музичний експериментальний проект, створений у 2017 харків’янами Сергієм Жаданом, Олегом Кадановим («Оркестр Че», «Мантри Керуака») та Євгеном Турчиновим («Собаки в Космосі», «Барабашоу»). Проект поєднує в собі атмосферне гітарне та електронне звучання й глибоке текстове наповнення.

Бережіть себе, слухайте музику, яка несе сенси, не бійтеся називати зло злом, - пише Сергій Жадан.

Перший виступ проекту відбувся рік тому, за цей час музиканти дали кілька концертів, паралельно записуючи свій матеріал. Зрештою, запис завершився виходом у світ першого міні-альбому «ЛМ» та кліпу на пісню «Де твоя лінія?», а самі музиканти рушають у Всеукраїнський тур із презентацією свого мініальбому.

«Чорний» – історія про дитячий буллінг та підліткову наркоманію, депресію дорослих людей та довірливість людей літнього віку. Нам хотілося показати чорний колір крові, яка перетікає венами нашого часу, хотілося показати чорне повітря, яким ми всі дихаємо, чорну фарбу, якою для нас друкують прогнози на завтра. Кліп вийшов злим, проте в ньому, на нашу думку, є життєствердний фінал: добро перемагає зло, головного злодія вішають небайдужі громадяни, гроші, зароблені на торгівлі наркотиками, перераховуються в бібліотеки та дитячі притулки. Всім приємного перегляду. Бережіть себе, слухайте музику, яка несе сенси, не бійтеся називати зло злом, - пише Сергій Жадан.

 

Telegram Channel