Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Жінки-юристки України провели онлайн-марафон із сімейного права

Під час трансляції до обговорення долучилися адвокати, лідери громадської думки, сімейні радниці, юристки та громадяни.

Фото: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів.

Жінки-юристки України провели онлайн-марафон із сімейного права

Мета заходу – створити фаховий інформаційний майданчик для обміну знаннями, досвідом

У соціальній мережі Facebook відбувся онлайн-марафон, організований Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» та присвячений окремим питанням сімейного права, інформує Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів.

Його мета – створити фаховий інформаційний майданчик для обміну знаннями, досвідом, та підтримати жінок у юридичній сфері. Темою для обговорення учасників дистанційної зустрічі стали особливості і порядок розірвання шлюбу та стягнення аліментів в умовах карантину.

Під час трансляції до обговорення долучилися адвокати, лідери громадської думки, сімейні радниці, юристки та громадяни.

Під час трансляції до обговорення долучилися адвокати, лідери громадської думки, сімейні радниці, юристки та громадяни. Нагальні питання слухачі мали змогу завчасно опублікувати у коментарях під дописом або ж написати їх під час прямого ефіру. До спілкування приєдналася Оксана Сальчук, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, яка неодноразово була учасником правопросвітницьких заходів, організованих Асоціацією «ЮрФем». Цього разу Оксана Сальчук у якості слухача опановувала досвід колег-юристок та цікавилися нагальними питаннями громадян в умовах карантину.

«Подібні заходи сприяють особистісному професійному розвитку, особливо під час обмеженого спілкування з аудиторією. Рада, що знання, здобуті під час марафону, матиму можливість реалізовувати у професійній діяльності. Разом з тим, корисною була інформація про жінок, які довгий час не мають можливості отримати аліменти на виховання своїх дітей та шляхи подолання цієї проблеми. Вважаю, доцільно використовувати подібні інформаційні платформи для підвищення правової обізнаності» – зазначила Оксана Сальчук.

Telegram Channel