Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську встановлять ще два КПП

Підготовчі роботи з їх облаштування почнуть вже сьогодні.

Фото ілюстративне

У Нововолинську встановлять ще два КПП

Відучора у шахтарському місті почали працювати карантинно контрольно – пропускні пункти – на Львівській та Луцькій вулицях

На сьогоднішньому позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконуючий обов’язки начальника поліції НВ ВП ГУНП у Волинській області Василь Бучинський доповів про те, як вони працюють. Найголовніше, що під час перевірок хворих на ГРВІ не виявили.

Аби уникнути нових вогнищ розповсюдження захворювання, було прийняло рішення про необхідність встановлення додаткових карантинних контрольно-пропускних пунктів.

Однак, з огляду на складну ситуацію та аби уникнути нових вогнищ розповсюдження захворювання, було прийняло рішення про необхідність встановлення додаткових карантинних контрольно-пропускних пунктів. Один - на автодорозі на вулиці Шахтарській, інший - у напрямку Нововолинськ-Гряди. Підготовчі роботи з їх облаштування почнуть вже сьогодні, а з наступного тижня вони функціонуватимуть у цілодобовому режимі. Міський голова Віктор Сапожніков звернувся до жителів міста та навколишніх населених пунктів не панікувати та бути терплячими до тимчасових незручностей, адже такі дії спрямовані на користь населення.

Також на позачерговому засіданні міської комісії ТEБ та НС обговорили питання харчування медичних та інших працівників Нововолинської центральної міської лікарні, які працюють з хворими на коронавірусну хворобу COVID-19. Їм також, до слова, виплатили підвищений аванс та заробітну плату.

За останніми даними, одна пацієнтка в Нововолинську одужала. Це підтвердили результати ПЛР тестування, які сьогодні надійшли до шахтарського міста. Разом з тим є й сумна новина – зафіксували ще один летальний випадок. Чоловік, який лікувався у Волинській обласній клінічній лікарні і кілька днів був у важкому стані, помер.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel