Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині поліція пильнуватиме, аби жінки під час карантину не били своїх чоловіків

Отакої!

Фото Національної поліції

На Рівненщині поліція пильнуватиме, аби жінки під час карантину не били своїх чоловіків

Вже обговорили алгоритм дій з протидії домашньому насильству

У Рівному обговорили алгоритм дій з протидії домашньому насильству в умовах карантину, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Поліцейські Рівненської області взяли участь у робочій зустрічі з протидії домашньому насильству. Учасниками розроблено план спільних дій. 

У Рівному обговорили алгоритм дій з протидії домашньому насильству в умовах карантину.

Сьогодні, 24 квітня, у Рівному з метою налагодження комунікації та співпраці у боротьбі з протидії домашньому насильству, відбулась робоча зустріч представників громадських організацій, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, а також співробітників Управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області. 

«Працівниками поліції здійснюється щоденний контроль за дотриманням умов термінових заборонних приписів, посилюється робота з проведення комплексу превентивних заходів з кривдниками в умовах карантину, — підкреслив старший інспектор з особливих доручень управління превентивної діяльності поліції Рівненщини Олег Шандрук. — Відтак, вдалося уникнути різкого підвищення повідомлень про домашнє насильство під час карантину. — Крім того, поліцейські розповсюджують листівки із детальною інформацією про порядок дій, у разі виникнення подібних ситуацій». 

Із часу запровадження обмежувальних карантинних заходів, починаючи із 12 березня і до 23 квітня, до підрозділів поліції області надійшло 535 повідомлень про вчинення домашнього насильства. За результатами перевірки працівники поліції відносно порушників склали 452 адмінпротоколи, тоді як за аналогічний період торік — 429. 

За результатами робочої зустрічі розроблено план першочергових заходів з протидії домашньому насильству в умовах карантину, який буде затверджений найближчим часом. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel