Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зловмисників, котрі обікрали відділення служби доставки на Ковельщині, триматимуть під вартою

Усім повідомили про підозру у вчиненні замаху на крадіжку, двоє із них відповідатимуть і за опір поліцейським.

Фото Нацполіції.

Зловмисників, котрі обікрали відділення служби доставки на Ковельщині, триматимуть під вартою

У середу близько третьої години у селищі Голоби четверо людей через вікно приміщення винесли товарів на майже 3 мільйони гривень

Чотирьом правопорушникам, котрі обікрали службу доставки в Ковельському районі, слідчі за процесуального керівництва прокурати повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 185 та ст. 342  Кримінального кодексу України. Усім чотирьом обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це інформує офіційний сайт Національної поліції.

Нагадаємо: у середу близько третьої години у селищі Голоби Ковельського району зловмисники проникли через вікно до приміщення служби доставки та викрали 29 мобільних телефонів, 17 посилок з комп’ютерною технікою та 16 – із ювелірними виробами. Сума завданих збитків становить майже три мільйони гривень.

Співробітники управління карного розшуку та бійці  КОРДу затримали правопорушників.

Усім чотирьом повідомили про підозру у вчиненні замаху на крадіжку, двом із них також у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 342 (опір поліцейським) Кримінального кодексу України. Співробітники управління карного розшуку та бійці  КОРДу затримали правопорушників.

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав усім підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Telegram Channel