Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Володимирі-Волинському модернізуватимуть теплове обладнання

На КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» заплановано ще чимало робіт.

Фото із сторінки КП "Володимир-Волинськтеплоенерго" у Facebook.

У Володимирі-Волинському модернізуватимуть теплове обладнання

Третій рік поспіль КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» відразу після завершення опалювального сезону розпочинає заміну та модернізацію зношеного теплового обладнання та мереж теплопостачання

Це запобігатиме втратам тепла, підвищить енергоефективність, надійність та безаварійність теплових мереж, забезпечить задоволення потреб споживачів у якісному безперебійному отриманні послуг теплопостачання. Про це повідомляє Володимир-Волинська міська рада з посиланням на фейсбук-сторінку комунального підприємства.

У КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» провели перерахунок плати в сторону зменшення за березень 2020 року за послуги з централізованого опалення (на 27,6%) та централізованого постачання гарячої води (на 25,7%) для населення.  

Підприємство має чимало запланованих робіт, які реалізують найближчим часом задля задоволення потреб споживачів.

Окрім того у КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» провели перерахунок плати в сторону зменшення за березень 2020 року за послуги з централізованого опалення (на 27,6%) та централізованого постачання гарячої води (на 25,7%) для населення. Проводять перерахунок плати в бік зменшення за квітень 2020 року, який складе близько 30%.

Telegram Channel