Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ексміністр: «Зараз розкішна нагода відправити священників Московського патріархату додому в Росію»

Володимир Омелян очолював Міністерство інфраструктури України в 2016—2019 роках.

Фото Вікіпедія.

Ексміністр: «Зараз розкішна нагода відправити священників Московського патріархату додому в Росію»

Колишній очільник Мінінфраструктури Володимир Омелян вважає, що на тлі поширення коронавірусу та введеного в зв’язку з цим карантином в Україні склалася чудова ситуація, щоб «попрощатися» зі священнослужителями кофесії, що перебуває у єдності із РПЦ

«Думаю, зараз розкішна нагода відправити священників Московського патріархату назад, до себе додому в Росію, щоб вони там лікувалися, потім правили, заробляли гроші. Бо вони достатньо вже побули в Україні і достатньо за всіх нас «помолилися», – сказав Омелян в ефірі «5 каналу», передає «Релігійна правда».

Представники УПЦ (МП)  до останнього моменту ігнорували карантинні вимоги, закликали вірян ходити до церкви, попри ризик спалаху COVID-19.

Нагадаємо, предстоятель УПЦ (МП) Онуфрій заявив, що у храмах конфесії великодні богослужіння будуть звершуватися, а віряни, які прийдуть, стоятимуть і молитимуться на вулиці, дотримуючись усіх необхідних санітарних норм.

Представники цієї конфесії до останнього моменту ігнорували карантинні вимоги, закликали вірян ходити до церкви, попри ризик спалаху COVID-19.

Telegram Channel