Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Німеччині футболістам можуть заборонити інтимне життя через коронавірус

У країні можуть відновити сезон вже в травні.

Фото fcbayern.de.

У Німеччині футболістам можуть заборонити інтимне життя через коронавірус

Запроваджуючи обмеження, керівники намагаються організувати футбольні матчі

Керівництво німецької Бундесліги може заборонити секс і поцілунки футболістам через пандемію коронавірусу, повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на Daily Mail.

В Німеччині розглядають можливість вже в травні відновити сезон, однак для цього необхідно прийняти ряд обмежень.

Одне з них - офіційна рекомендація гравцям не цілуватися і не займатися сексом зі своїми жінками та дівчатами, щоб мінімізувати ризик зараження коронавірусом.

Також на стадіони планується впускати максимум 300 осіб. Будуть скасовані передматчеві фото і рукостискання, а кожен футболіст буде мати особисту пляшку з водою. Одне з них - офіційна рекомендація гравцям не цілуватися і не займатися сексом зі своїми жінками та дівчатами, щоб мінімізувати ризик зараження коронавірусом.

На стадіоні перед грою учасникам будуть вимірювати температуру, а на базі - робити тест на коронавірус. Також не можна буде колективно святкувати забиті голи.

У Німеччині зафіксовано вже понад 156 тисяч випадків зараження COVID-19, а також понад п'ять тисяч смертей. Нагадаємо, до фінішу чемпіонату Німеччини залишилося дев'ять турів. Очолює турнірну таблицю «Баварія», яка випереджає дортмундську «Боруссію» на чотири очки.

Telegram Channel