Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В перинатальному центрі у Рівному COVID-19 підтвердили у вагітної

Коли жінка лягла в лікарню, жодних проявів коронавірусної інфекції у неї не було.

Фото Суспільного.

В перинатальному центрі у Рівному COVID-19 підтвердили у вагітної

Раніше в області COVID-19 було підтверджено ще у трьох вагітних жінок, усі вони мали легкий перебіг захворювання і перебували на самоізоляції

У Рівненському обласному перинатальному центрі у вагітної підтвердили коронавірус. Про це повідомили на Facebook-сторінці установи. Там із посиланням на очільницю закладу Вікторію Єнікеєву зазначили, що жінка поступила на 37 тижні з певними ускладненнями вагітності, передає Суспільне.

Жодних проявів COVID у неї не було, каже головна лікарка:

– Учора, 25 квітня, у жінки піднялась температура, вона одразу була переведена в ізоляційний бокс. Їй було проведено експрес-тест, який був негативним. Враховуючи усі фактори, додатково було зроблено ПЛР-тест. Він показав позитивний результат. Жінку швидкою Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф транспортовано у Дубенський пологовий будинок, там вона буде народжувати, – зазначила Вікторія Єнікеєва.

Наразі спільно з госпітальним епідеміологом розроблено план протиепідеміологічних заходів щодо медперсоналу та пацієнтів.

Також повідомлено головного державного санітарного лікаря Рівненської області та управління охорони здоров'я Рівненської області, – інформують в установі. Наразі спільно з госпітальним епідеміологом розроблено план протиепідеміологічних заходів щодо медперсоналу та пацієнтів. 

Нагадаємо, це четвертий випадок інфікування вагітної коронавірусом. До сьогодні в області COVID-19 було підтверджено ще у трьох вагітних жінок, усі вони мали легкий перебіг захворювання і перебували на самоізоляції. У Дубні одна інфікована жінка вже народила.

Telegram Channel