Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Далі так не протягнемо…» – підприємці Володимира звернулися до влади

Люди направили звернення міському голові.

Фото «Бугу».

«Далі так не протягнемо…» – підприємці Володимира звернулися до влади

Представники малого й середнього бізнесу Володимира-Волинського чекають рішення, яке б дало можливість їм працювати

Підприємці Володимира-Волинського, власники малого та середнього бізнесу розповідають, що опинилися у скрутному становищі і вимагають від влади підтримки або кроку назустріч щодо відкриття їхнього бізнесу. Відповідне звернення направив міському голові Володимира-Волинського один з підприємців міста Андрій Кандиба. Про це інформує сайт «Буг».

На своїй фейсбук-сторінці Кандиба розповів, у якій важкій ситуації опинилися підприємці.

«Вже йде другий місяць, і ми з колегами ФОПами, Спілкою підприємців міста, дійшли висновку, що далі так не протягнемо», – розповідає Кандиба.

«Через ситуацію із пандемією, нам заборонили здійснювати діяльність, та мовляв, знімуть оподаткування на цей період, і серйозних втрат не буде…. Деякі кроки відповідно виконані. Однак, вже йде другий місяць, і ми з колегами ФОПами, Спілкою підприємців міста, дійшли висновку, що далі так не протягнемо…Ми взяли на себе зобов’язання перед орендодавцями приміщень, перед найнятими працівниками та перед клієнтами, що забезпечимо усіх вчасно та якісно… А ще нам буде з чого платити податки та годувати сім’ї…

Ситуація ж наступна… Карантин вдруге продовжили…резерви свої вичерпуємо і зараз шукаємо підтримки у місцевої влади – допоможіть і прийміть міри, щоб малий і середній бізнес запрацював! Ми готуємо листи звернення, ми будемо стукати в усі двері, і шукати ефективних рішень! Бізнес має працювати! Ми готові до роботи в умовах карантину і знаємо, як забезпечити безпеку один одного! Ми готові до діалогу. Почуйте нас!

Я не буду звертатися до статей Конституції України 1-3, 64 та 63, ми всі їх знаємо. Натомість, пропоную ознайомитися із бланком, який будемо нести у кабінети влади усім сімейством підприємців міста! Коментуйте, вносьте пропозиції та ставте їх до відома міській організації СПП», – йдеться в дописі.

Telegram Channel