Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
23 тисячі мешканців Камінь-Каширщини звернулися до управління соцзахисту

Видачу довідок обмежено.

Фото: 24 канал

23 тисячі мешканців Камінь-Каширщини звернулися до управління соцзахисту

Порядок видачі довідок підкоректував карантин

У лютому-березні 2020 року жителі Камінь-Каширського району масово звертались до управління соціального захисту населення райдержадміністрації щодо видачі довідки про нарахування та виплати грошової допомоги у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства у відповідності до статті 37 «чорнобильського» Закону.

Управлінням зареєстровано 23 тисячі звернень по зазначених питаннях.

З метою пришвидшення та зручності отримання довідок, управління соціального захисту населення звертається до жителів району, котрі ще не отримали відповідь, надіслати на нашу адресу (44501, УСЗН, вул. Волі,2, м.Камінь-Каширський) поштового листа із підписаним зворотнім конвертом (на ваше ім’я). 

«На період карантину, встановленого в Україні у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, ми вимушені обмежити видачу зазначених довідок до закінчення карантину. З метою пришвидшення та зручності отримання довідок, управління соціального захисту населення звертається до жителів району, котрі ще не отримали відповідь, надіслати на нашу адресу (44501, УСЗН, вул. Волі,2, м.Камінь-Каширський) поштового листа із підписаним зворотнім конвертом (на ваше ім’я). Дякуємо за розуміння», – звертається до мешканців району управління соціального захисту населення Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Telegram Channel