Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У справі зґвалтування сироти правоохоронці ще одну підозру оголосили її сусідці

Події відбувалися у місцевому барі «Автостиль» у лютому цього року, однак про них стало відомо у березні, після того, як відео знущань та катування з'явилося у Facebook.

Фото Pixabay.

У справі зґвалтування сироти правоохоронці ще одну підозру оголосили її сусідці

Йдеться про факти знущання над 18-річною дівчиною у барі «Автостиль» у Перемишлянах Львівської області, які були оприлюднені у соцмережах у лютому цього року

Прокуратура оголосила підозру уродженці Галича Івано-Франківської області за пособництво у зґвалтуванні та побитті сироти, передає zaxid.net.

«Підписали підозру громадянці в пособництві у зґвалтуванні, а також нанесенні тілесних ушкоджень дівчині-сироті», – повідомила у вівторок, 28 квітня, прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Раніше слідчі поліції Львівщини повідомили про підозру 27-річному мешканцю Перемишлян.

Зараз прокурори готують клопотання до суду про обрання підозрюваній міри запобіжного заходу. Відомо, що підозрювана – уродженка міста Галич Івано-Франківської області, звідки і дівчина-сирота. Підозрювана разом із сиротою орендувала спільне житло у Перемишлянах. Зараз причетній до знущань над сиротою жінці інкримінують ч.1 ст.126 (побої і мордування) та ч.5 ст.27, ч.1 ст.152 (пособництво у зґвалтуванні).

Це вже друга підозра у резонансній справі знущання над сиротою у Перемишлянах. Раніше слідчі поліції Львівщини повідомили про підозру 27-річному мешканцю Перемишлян. У прокуратурі зазначають, що на цей час досудове розслідування триває, встановлюється причетність до знущань над сиротою інших осіб.

Нагадаємо, у місті Перемишляни на Львівщині жорстоко познущалися над 18-річною дівчиною-сиротою. Події відбувалися у місцевому барі «Автостиль» у лютому цього року, однак про них стало відомо у березні, після того, як відео знущань та катування з'явилося у Facebook.

Telegram Channel