Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Міська влада Володимира закликає мешканців приватного сектору укладати договори про вивезення сміття

Вартість послуги на вивіз сміття з розрахунку на одного жителя будинку в місяць – 10,50 гривень.

Фото Володимир-Волинської міськради.

Міська влада Володимира закликає мешканців приватного сектору укладати договори про вивезення сміття

Комунальники мають чимало роботи з прибирання стихійних звалищ відходів. Влада вважає, що це діло рук тих, хто не платить за вивезення непотребу

Комунальні служби Володимира-Волинського продовжують прибирати стихійні сміттєзвалища, які створюють мешканці приватного сектору у місті. Про це йдеться на сайті міськради Володимира-Волинського.

«Вкотре звертаємося до жителів Володимира-Волинського: укладайте угоди на поводження з побутовими відходами з комунальним підприємством «Полігон» (телефон для довідок – (03342) 3-13-03)», – мовиться в повідомленні.

Вартість послуги на вивіз сміття з розрахунку на одного мешканця будинку в місяць – 10,50 гривень. «Вкотре звертаємося до жителів Володимира-Волинського: укладайте угоди на поводження з побутовими відходами з комунальним підприємством «Полігон» (телефон для довідок – (03342) 3-13-03)», – мовиться в повідомленні. 

Мешканців закликають не бути байдужими, дотримуватися елементарних санітарних норм та не викидати сміття у не відведених для цього ділянках. 

 

 Від початку року комунальним підприємством «Полігон» прибрано несанкціоновані сміттєзвалища та завершено впорядкування територій району цукрового заводу на вулицях Залізнична, Рєпіна, О.Ольжича, Заводська, Сосюри, Гагаріна, – йдеться на сайті міськради. Також комунальники навели лад на вулицях Ак. Глушкова, Коперніка, Гоголя, В.Великого, Ак. Сахарова, Незалежності, Луцька, Соборна, Генерала Шухевича, Поліської Січі, Січових Стрільців, Устилузька, Миколаївська, біля магазину «Райдуга» на Ю.Опільського, Павлова, Т.Шевченка, С.Бандери, Сагайдачного.

Telegram Channel