Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Любешівська райдержадміністрація інформує про 4 випадки коронавірусу, в області звітують: район «чистий» від вірусів

То скільки хворих на COVID-19?

Волинська ОДА.

Любешівська райдержадміністрація інформує про 4 випадки коронавірусу, в області звітують: район «чистий» від вірусів

На Волині станом на 10.00 год. 30 квітня зареєстровано 280 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 60 осіб. Шість випадків хвороби завершилось летально

За останню добу в області зареєстровано 9 нових випадків COVID-19: м.Луцьк (4), Луцький район (2), Ківерцівський район (1), Ковельський район (1), Старовижівський район (1). Одужало 5 осіб.

Зазначені 4 випадки підтвердились в одній сім’ї с. Люб’язь, особи перебувають на амбулаторному лікуванні в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради

Загалом за весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена:

м. Луцьк – 83 випадки, в т.ч. 2 летальних;
м. Нововолинськ – 44 випадки, в т.ч. 2 летальних;
Старовижівський район – 42 випадки, в т.ч. 1 летальний;
Ківерцівський район – 24 випадки;
Ковельський район – 24 випадки;
Горохівський район – 18 випадків;
Луцький район – 15 випадків, в т.ч. 1 летальний;
Володимир-Волинський район – 11 випадків;
Іваничівський район – 5 випадків;
Рожищенський район – 4 випадки;
Камінь-Каширський район – 3 випадки;
Маневицький район – 2 випадки;
Шацький район – 2 випадки;
Ратнівський район – 1 випадок;
Локачинський район – 1 випадок;
Турійський район – 1 випадок.

За попередню добу надійшло 39 повідомлень про підозру на COVID-19. В області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 всього обстежено 1981 особу, в тому числі за останню добу – 94 особи, інформує управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Тим часом відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату Любешівської райдержадміністрації зазначають, що станом на 09.30 год 30 квітня 2020-го у районі зареєстровано 4 випадки коронавірусної інфекції. За останню добу осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію не виявлено.

 

 «Сьогодні надійшли результати відібраних аналізів з підозрою на коронавірусну інфекцію у 5 осіб, про які повідомлялось на сайті РДА 28 квітня, з них: у 4 осіб – позитивні результати, у 1 особи – негативний результат. Зазначені 4 випадки підтвердились в одній сім’ї с. Люб’язь, особи перебувають на амбулаторному лікуванні в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради», - йдеться у повідомленні. Результати ще 1 особи з підозрою на коронавірусну інфекцію, яка перебуває на лікуванні в КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради - не надійшли.

Telegram Channel