Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Жителів Сошичненської громади просять долучитися до благородної справи

Разом - до перемоги!

Фото: УНІАН

Жителів Сошичненської громади просять долучитися до благородної справи

Сошичненська ОТГ Камінь-Каширського району просить всіх патріотів, людей із щирим та добрим серцем долучитися до збору благодійної допомоги для українських захисників у зоні ООС, яку організовує волонтерський центр «Серце Патріота» (м.Луцьк)

Це буде 231 поїздка волонтерів на лінію фронту. Незабаром ми всі відзначатимо 75 річницю. «Перемоги над нацизмом. Надаючи допомогу сьогоднішнім захисникам, солдатам України ми всі разом переможемо. Пам'ятаємо – Перемагаємо. Збір допомоги організовують наші педагоги, учні. Кожен житель громади може долучитися до цієї благородної справи.

Це можуть бути пасочки, пиріжки, різного роду консервації, сало, овочі, сухофрукти, засоби гігієни, чай, кава, тощо.

Просимо усіх небайдужих надати продукти, хто які зможе, але такі, що можуть довго зберігатися. Це можуть бути пасочки, пиріжки, різного роду консервації, , сало, овочі, сухофрукти, засоби гігієни, чай, кава, тощо. Всіх, хто має можливість можна перераховувати кошти на рахунок ВО «Серце Патріота» 5218572221435071 (Балицький Сергій) на придбання для захисників України необхідних речей: генератора, побутової техніки, акумулятора, гуми, інструментів для автомобіля, дизельного пального для автомобіля, який повезе все необхідне нашим захисникам на Сході. Разом ми переможемо!!! «, – про це повідомляє Сошичненська ОТГ.

Telegram Channel