Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
СБУ затримала начальника одного з відділів Рівненської міськради за хабар 2500 доларів

Волинь-нова

СБУ затримала начальника одного з відділів Рівненської міськради за хабар 2500 доларів

Працівник управління містобудування та архітектури вимагав й отримав гроші за сприяння в погодженні проєктної документації на об'єкт нерухомості

30 квітня у Рівненській міській раді та на поверхах, де розміщені структури управління будівництва та архітектури тривали слідчі дії. Про це інформує сайт Рівненщини Горинь.Інфо.

Правоохоронці працювали у двох приміщеннях Рівнеради: на Соборній та Лермонтова. Затримали начальника відділу генплану та розвитку міста управління містобудування та архітектури Рівненської міської ради Артура Д.  Про це повідомило видання «Четверта влада».

На сайті прокуратури Рівненської області зазначено, що, чиновник вимагав від фізичної особи-підприємця хабар в сумі  2500 доларів США за сприяння в погодженні реєстрації проектної документації щодо реконструкції об’єкта нерухомості та прийняття рішень по видачі необхідних дозвільних документів. Посадовця правоохоронці викрили одразу після одержання ним другої частини коштів – 1100  доларів США.

Посадовця правоохоронці викрили одразу після одержання ним другої частини коштів – 1100  доларів США. 

Чоловік зловживав службовим становищем.
Чоловік зловживав службовим становищем.

 Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання неправомірної вигоди), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади. 

Telegram Channel