Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Школа онлайн: замість уроку про російську агресію учням показали інше відео з Усиком

Одинадцятикласники чомусь мали дивитися на боксера замість матеріалу про напад Росії на Україну.

Скріншот з відео МОН.

Школа онлайн: замість уроку про російську агресію учням показали інше відео з Усиком

Міносвіти пояснило заміну уроку на резонансну тему іншим матеріалом технічними причинами

«Всеукраїнська школа онлайн» замість уроку із темою «Російська агресія проти України» показала урок із боксером Усиком про науково-технологічну революцію. Про це інформує «Радіо Свобода».

У розкладі для 11 класу на сайті Міністерства освіти і науки вказано, що в рамках предмету «Всесвітня історія» буде викладено тему «Агресія Росії проти України у 2014 році. Російсько-українська війна».

Втім, на офіційному каналі Міністерства освіти і науки в Ютуб замість оголошеного уроку вийшов інший – про науково-технологічну революцію, знятий за участю боксера Олександра Усика.

Втім, на офіційному каналі Міністерства освіти і науки в Ютуб замість оголошеного уроку вийшов інший – про науково-технологічну революцію, знятий за участю боксера Олександра Усика. Через кілька годин МОН у відповідь на запит Радіо Свобода пояснило заміну уроку технічними нюансами. «Після зйомки кожен урок проходить кілька ступенів експертизи, а також складний процес монтажної роботи. Оскільки урок, заявлений у розкладі, не був технічно підготовлений до трансляції, на жаль, довелося надати для ефіру інший урок», — йдеться у відповіді відомства. У Міносвіти запевнили, що урок про російську агресію проти України вийде пізніше, однак не уточнили, коли саме. 

Telegram Channel