Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Звільнили заступницю начальника Волинської поліції Наталію Пасічник: вона заявляє про порушення «всього чинного законодавства України»

Отакої!

Фото Національної поліції.

Звільнили заступницю начальника Волинської поліції Наталію Пасічник: вона заявляє про порушення «всього чинного законодавства України»

Стверджує, що була сповнена ентузіазму працювати й надалі

Заступниця начальника ГУ НП у Волинській області Наталія Пасічник опублікувала у Facebook допис, сповнений обурення з приводу звільнення її з посади новим керівником поліції Волині.

«Нема нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини...», - так починає пані Пасічник.

«Сьогодні, 01.05.2020 отримала витяг з наказу про моє звільнення з Національної поліції «за власним бажанням».

Сьогодні, 01.05.2020 отримала витяг з наказу про моє звільнення з Національної поліції «за власним бажанням».

От тільки є кілька нюансів: такого бажання не виявляла, відповідного рапорту не подавала, перебуваю на лікарняному. Порушено вимоги всього чинного законодавства України і, мабуть, не взято до уваги, що незаконне звільнення є кримінально караним діянням.

Не сподіваюся на коментарі моїх колег під цим дописом. Не тому, що там слабкодухі... Зовсім ні... Все значно простіше. У кожного поки є робота, посада, свої сім'ї, діти, плани... Для кожного ця робота - це певна стабільність і забезпечення майбутнього. Будь-який коментар мого допису - це неминуча репресія, хоча переважна більшість особового складу потерпає, відчуває дискомфорт, втратили жагу до роботи і очі нею перестали горіти.

Коли я була на роботі, щоразу намагалася довести до кожного працівника, що він потрібен, що його участь в роботі колективу важлива, що кожному властиво помилятися, але ми працюємо, разом вчимося і все буде добре. Трималися купи, згуртовували колективи, співпереживали, допомагали... Нажаль, тепер ніхто і ніким не дорожить.

Ліна Костенко написала хороші рядки: «І все на світі треба пережити, бо кожен фініш - це по суті старт».

Так, але цей наказ - не мій фініш!», - емоційно написала Наталія Пасічник.

Telegram Channel