Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівняни вимагають повернути їм «вуличну» каву

Відміни такої заборони, ймовірно, більше потребує бізнес, ніж споживачі.

Фото Pixabay.

Рівняни вимагають повернути їм «вуличну» каву

Місцевий житель Юрій Стичаковський зареєстрував петицію про це на сайті міської ради і за неї вже розпочався збір підписів

У петиції йдеться:

- 26 березня 2020 року в місті було заборонено приготування кави та інших напоїв в закладах торгівлі, на АЗС, автомийках та в автоматах самообслуговування. Таке рішення не має ніякого протиепідемічного обгрунтування, натомість завдає збитків суб'єктам господарювання та позбавляє жителів Рівного можливості придбати звичні їм продукти. Дотримання закладами торгівлі санітарних норм дозволяє продовжити готування та продаж кави та інших напоїв, не завдаючи ні збитків магазинам, ні незручностей рівнянам.  

Таке рішення не має ніякого протиепідемічного обгрунтування, натомість завдає збитків суб'єктам господарювання та позбавляє жителів Рівного можливості придбати звичні їм продукти.

Петиція зібрала 59 підписів з 300 необхідних для її розгляду, передає «Рівне вечірнє». Збір підписів триватиме до 13 червня. Підтримати електронну петицію можна на сайті міськради Рівного. Але якщо в Україні до того часу відмінять карантин, то відпаде потреба у її розгляді. 

Telegram Channel