Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Життєво важливі ліки доставили у Волинську обласну лікарню волонтери-благодійники

Пацієнти вдячні за допомогу.

Фото: Благодійний фонд «Сучасне село та місто»

Життєво важливі ліки доставили у Волинську обласну лікарню волонтери-благодійники

Альбумін має широкий спектр дії і застосовується навіть при терапії передчасно народжених дітей

Доставку важливого медпрепарату організували зі столиці волонтери. Благодійний фонд «Сучасне село та місто» передав 1000 шт медичного препарату - «Альбумін Хьюман 25% Флексбумін» 100 мл в якості гуманітарної допомоги для Волинської обласної клінічної лікарні. Такий препарат вкрай необхідний для лікування важкохворих, при інтенсивній терапії, під час оперативних втручань, при травмах, опіках, захворюваннях нирок, печінки, та ін.

Важливо, що ця допомога була надана у такий особливо складний період боротьби з пандемією.

Навіть передчаснонароджені діти, що потребують інтенсивної терапії отримують лікування Альбуміном. Пацієнти Волинської обласної клінічної лікарні отримуватимуть таке лікування за призначенням лікаря. Важливо, що ця допомога була надана у такий особливо складний період боротьби з пандемією.

 

 «Окрема подяка за допомогу в організації отримання ліків в медичний заклад народному депутату по округу 22, м. Луцьк – Ігорю Палиці (Тільки разом - тільки Палиця) та його благодійному фонду «Тільки Разом» (Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»). Завдяки його зверненню про необхідність забезпечення лікарні та організаційній роботі, вищезазначений заклад отримав життєво необхідний препарат, а наш благодійний фонд нового партнера», - інформють на фейсбук-сторінці БФ «Сучасне село та місто».

Telegram Channel