Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Життя в умовах карантину: онлайн-опитування

Як змінилося життя українців в умоваїа карантину?

фото з сайту pexels.com

Життя в умовах карантину: онлайн-опитування

Соціологи Східноєвропейського національного університет імені Лесі Українки проводять онлайн-опитування, щоб дізнатися, як змінилося життя українців в умовах карантину

Карантин і самоізоляція стали обов’язковими умовами для збереження здоров’я та життя громадян різних країн, і Україна – не виняток. Ось чому ми, соціологи факультету психології та соціології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, проводимо онлайн-опитування, щоб дізнатися, як змінилося життя українців.

До участі запрошуємо усіх охочих. Нам, думаємо, що і Вам цікаво дізнатися про ставлення людей до життя в умовах карантину, думки щодо поширення коронавірусної інфекції, переживання щодо перебігу та наслідків захворювання, відображення карантину на стилі та способі життя, характері проведення вільного часу.

Нам, думаємо, що і Вам цікаво дізнатися про ставлення людей до життя в умовах карантину, думки щодо поширення коронавірусної інфекції, переживання щодо перебігу та наслідків захворювання, відображення карантину на стилі та способі життя, характері проведення вільного часу. 

Опитування займе не більше трьох–п’яти хвилин Вашого часу.

Зазначимо, що воно анонімне, а дані будуть використовуватися в узагальненому вигляді. Ваша думка дуже важлива, просимо щиро відповісти на запропоновані запитання.

З результатами опитування можна буде ознайомитися після його завершення (після 12 травня) на сайті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а також на сторінці фейсбук «Соціологи PRO».

Перейти до опитування можна за лінком

https://docs.google.com/forms/d/1NQhtc4n_dORv3PHQ-Nn0Djc5Bva1CSioylnKmiCBUj8/edit

Джерело: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.
Telegram Channel