Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Привіз на велосипеді 50 гривень»: як Луцький зоопарк виживає у карантин

«Зізнаємося: і ми, і наші підопічні засумували за відвідувачами».

Фото Район.Луцьк

«Привіз на велосипеді 50 гривень»: як Луцький зоопарк виживає у карантин

Працівники підприємства кажуть, що протриматись, коли відсутній заробіток, допомагають спонсори, пересічні волиняни, а також депутати міської ради

 Про це йдеться у дописі на сторінці зоопарку у facebook.

Подаємо пост повністю:

«І знову - дякуємо! Бо впевнені - це треба робити щиро і вчасно, так само, як і добрі справи. А власне про них - по порядку.)

Отож, під час позачергового засідання 76-ї сесії Луцької міської ради, що відбулася минулого тижня у режимі відеоконференції, КП «Луцький зоопарк» виділили додаткове фінансування у сумі 250 тисяч гривень. Дійсно щиро вдячні керівництву міста та депутатському корпусу за розуміння важливості підтримки нашого підприємства у такий складний період, коли ми через введення карантинних протипандемічних заходів не маємо можливості заробляти кошти, приймаючи відвідувачів у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста.

І нагадуємо для охочих допомогти нам зараз, коли КП «Луцький зоопарк» не має жодної гривні власних надходжень, розрахунковий рахунок для благодійної допомоги підприємству: 
UA 883034400000026003055404511 у КБ «Приватбанк».

Знову висловлюємо слова вдячності та поваги нашим меценатам, які не полишають нас у часи скрути. Компанія «Тигрес» і СП ТЗОВ «ХЕДОС ЛУЦЬК», попри карантинні труднощі, переказали кошти на утримання тигрів і левів. Тож наші смугастики пандемію переживають без важких для них змін.

Разом із тим щиро дякуємо усім, хто готовий підтримати нас будь-якою посильною для нього сумою: і невідомій нам людині, яка посеред дня приїхала на велосипеді та привезла до воріт зоопарку 50 гривень, і тому, хто переказав нам понад сотню гривень на рахунок. (І нагадуємо для охочих допомогти нам зараз, коли КП «Луцький зоопарк» не має жодної гривні власних надходжень, розрахунковий рахунок для благодійної допомоги підприємству: 
UA 883034400000026003055404511 у КБ «Приватбанк»).

На жаль, ми не маємо технічної змоги продавати квитки на майбутні відвідування чи запропонувати вам онлайн-спостереження за нашим життям, бо це потребує значних коштів, яких у нас і в докарантинні часи не було.

А на завершення зізнаємося: і ми, і наші підопічні засумували за відвідувачами. Тож після такої тривалої розлуки готуємося зустрічати кожного з вас як довгоочікуваних особливих гостей. Наприклад, сьогодні привезли чимало рослинного розмаїття. І усе це теж не було б можливим без розуміння та підтримки постійних партнерів (бо розсаду зоопарку дали у борг).

Отож вкотре за сьогодні - ДЯКУЄМО і за уже зроблене, і за усе те добре, що ще попереду. Чекаємо на послаблення обмежень і зустріч у Луцькому зоопарку».

Telegram Channel