Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельське МТМО — абсолютний рекордсмен в Україні

Ковельське МТМО надає 22 видами допомоги.

Фото зі сторінки Ковельського МТМО у Facebook.

Ковельське МТМО — абсолютний рекордсмен в Україні

Медичне об'єднання лідирує серед лікувальних установ країни за кількістю пакетів медичних послуг, за якими має контракт з НСЗУ

Договір із Національною службою здоров'я цей заклад уклав за 22 видами допомоги, серед яких і 5 пріоритетних послуг – медична допомога при пологах, новонародженим (у складних неонатальних випадках), при інфаркті міокарда та гострому мозковому інсульті, а також рання діагностика онкозахворювань. За 9 місяців 2020 року Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання отримає від НСЗУ 184,4 млн гривень, що на 119 млн більше торішньої медсубвенції, йдеться у прес-релізі НСЗУ.

А загалом 46-ти медичним закладам Волині, які надають екстрену та спеціалізовану допомогу, виплачено 128,4 млн грн за квітень в межах Програми медичних гарантій. Найбільші суми нарахувань за контрактом з НСЗУ одержали Луцька міська клінічна лікарня – 15,4 млн грн, Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання – 13,8 млн грн та Волинська обласна клінічна лікарня – 12 млн грн.

Найбільші суми нарахувань за контрактом з НСЗУ одержали Луцька міська клінічна лікарня – 15,4 млн грн, Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання – 13,8 млн грн та Волинська обласна клінічна лікарня – 12 млн грн. 

Нагадаємо, з 1 квітня пацієнт вільно обирає лікарню та лікаря не лише на первинці, а і для спеціалізованої допомоги. На вибір не впливає ані реєстрація, ані форма власності закладу. Головна умова - контракт лікарні з НСЗУ.

Умовою фінансування є надання закладами електронної звітності. Кожна надана послуга, кожна консультація фіксується в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ). З 1 квітня лікарі виписали пацієнтам понад 100 тис. електронних направлень.

Telegram Channel