Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ольга Бузулук йде з посади прес-секретаря Патрульної поліції Волинської області

Отакої!

Фото зі сторінки Ольги Бузулук у Facebook.

Ольга Бузулук йде з посади прес-секретаря Патрульної поліції Волинської області

Вона мужньо трималася на цій посаді упродовж п'яти років

Ольга Бузулук йде з посади прес-секретаря Патрульної поліції Волинської області. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook:

«Коли в 2015 році я дізналась про те, що в новостворену Патрульну поліцію Луцька потрібен прес-секретар, моїй меншій дочці було лише 11 місяців. Але пішла, пройшла співбесіду і залишилась тут більше, ніж на 4 роки!

Рідні діти підросли, а з ними - і моя третя «дитина», моя патрульна поліція Волині) Вона, третя «дитина», вже достатньо доросла і мудра, я вкладала у неї всю свою любов, усі знання, плекала і жаліла, часом я була невдоволена і зла, іноді просто опускались руки, а скільки сліз, нервів і всього-всього. Як і з дітьми, яких так сильно любиш і яких хочеш бачити мало не ідеальними...

Перебираючи речі з кабінету, знайшла 4 аркуші паперу, на яких написала мотивацію, чому хочу звільнитись) Це був лише 2017 рік. Наскільки було важко - відомо одному Богу, ну, і трохи мамі, чоловіку, комусь ще близькому. Бо все завжди пропускала крізь себе, кожен випадок, кожну подію, кожен наш проект... І як добре, що ту заяву тоді не написала! Попереду було стільки нового, цікавого і крутого!

Ми вірили, надіялись і сподівались, що все налагодиться, що ми заслужимо довіру суспільства, що будемо найкращими.

Ми вірили, надіялись і сподівались, що все налагодиться, що ми заслужимо довіру суспільства, що будемо найкращими. Ми важко працювали - всі у всіх містах України, де є патрульна поліція, мої колеги - прес-секретарі - це унікальні люди, теж люблю їх безмежно і вже сумую... Приємного, хорошого і доброго завжди було більше, хоч і працюємо переважно з негативом.

Чим ще приваблює ця служба - то це своєю дзеркальністю. У нашій роботі - вся суть, ментальність і дух людей. Вони різні, як і ми, ті, хто служить і захищає. І це й манить. Я тисячі разів бачила щасливих людей, яким вдавалось допомогти, яких рятували, які усміхались, - це назавжди в серці. Такими подіями, історіями наших патрульних, нашими соціальними проектами я жила, завдяки їм творила, це мотивувало йти далі.

Окремий аспект - це робота з журналістами, за ці роки ми реально налагодили якісну співпрацю, я постійно бачу результат цього, хочу подякувати за розуміння, терпіння, за ваш професіоналізм.

...Одним словом, звільнилась я, і попереду - новий етап у житті, не менш цікавий і важливий. Принаймні, я буду дуже старатись! А поки - запам'ятайте мене такою.

Фотка травнева-2019, так що я майже не змінилась, просто дуже люблю цю мамину вишиванку», - написала Ольга Бузулук.

Telegram Channel