Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі оголошено онлайн-конкурс малюнків для дітей з особливими потребами

Результати конкурсу оголосять 25 травня.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі оголошено онлайн-конкурс малюнків для дітей з особливими потребами

Переможці конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші» будуть нагороджені призами

Оголошено конкурс малюнків для дітей з особливими потребами міста Ковеля. Його щорічно ініціює та проводить Центр соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді, одним з основних напрямків роботи якого є співпраця з дітьми та молоддю з особливими потребами. Цього року до організації конкурсу долучився і молодіжний центр «Місто ідей», повідомляє Ковельська міська рада.

«Ми дуже любимо працювати з дітьми та намагаємось врахувати можливості кожного. Тому оголошуємо конкурс художніх робіт в режимі онлайн «Повір у себе і в тебе повірять інші» для дітей з особливими потребами», — ділиться директор Ковельського центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді Інна Третяк.

З усіх зібраних напрацювань буде організовано онлайн-виставку, де кожен охочий зможе проголосувати за найкращий малюнок на платформі SurveyMonkey. 

Умови конкурсу:

  • вік до 18 років;
  • створіть малюнок без обмежень у форматі, розмірі та художніх матеріалах;
  • на зворотньому боці малюнка вкажіть прізвище, ім'я та вік автора, назву роботи, номер телефону для зв'язку;
  • оригінали творчих робіт приймаються до 15 травня;
  • з усіх зібраних напрацювань буде організовано онлайн-виставку, де кожен охочий зможе проголосувати за найкращий малюнок на платформі SurveyMonkey;
  • залишити роботу потрібно у скриньці з поміткою «Повір у себе і в тебе повірять інші», що знаходиться при вході у Ковельську міську раду;
  • голосування буде проходити з 18 по 24 травня.

Повідомлення про відкриття виставки також буде опубліковано на сторінках організаторів у соціальних мережах Facebook та Instagram, а також на офіційному сайті міста. Проголосувати зможуть усі охочі.

Оголошення результатів - 25 травня. Переможці конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші» будуть нагороджені призами.

Telegram Channel