Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку розповсюджувачам зовнішньої реклами вже доведеться платити половину оренди

До 10 травня рекламники ще не платитимуть за користування міською землею.

Фото Сергія НАУМУКА.

У Луцьку розповсюджувачам зовнішньої реклами вже доведеться платити половину оренди

На засіданні виконкому Луцької міської ради приняли рішення з 11 травня брати половину плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів

На розгляд виконкому винесли одне основне питання «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.04.2020 № 211-1 «Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади»» та ще вісім додаткових питань щодо надання кільком дітям статусу дитини позбаленої батьківського піклування та про встановлення опіки над малолітніми.

Через пом’якшення карантину прийняли рішення з 11 до 21 травня нараховувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у розмірі 50 відсотків.

З першого питання доповідала заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Тетяна Чемерис.

Як відомо, з 1 квітня до 10 травня розповсюджувачів зовнішньої реклами звільнили від плати за користування місцем розташування рекламних засобів. Проте через пом’якшення карантину прийняли рішення з 11 до 21 травня нараховувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у розмірі 50 відсотків.

А з 22 травня рекламникам доведеться вносити плату у повному розмірі.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel