Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Меморіалі очільник Волині вшанував пам’ять полеглих у ІІ Світовій війні

«У День пам’яті та примирення потрібно об’єднуватись і забувати про політичну приналежність».

Фото Волинська ОДА.

На Меморіалі очільник Волині вшанував пам’ять полеглих у ІІ Світовій війні

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, на Меморіальному комплексі «Вічної слави» керівники області та міста вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. Поклав квіти до пам’ятного знаку і голова облдержадімністрації Юрій Погуляйко

 

 Карантинні обмеження, що діють на території нашої країни, внесли істотні корективи в цьогорічні заходи у зв’язку із Днем пам’яті та примирення та з нагоди відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Відтак, відзначення пам’ятних та важливих для кожного українця дат проходять без масових зібрань.

Ми завжди пам’ятатимемо величний подвиг тих, хто виборював наше право на вільне життя. Пам’ять про це робить нас сильнішими. Тому варто забути про політичні погляди та переконання.

За словами керівника виконавчої гілки влади області, в період пандемії коронавірусу традиційного відзначення цих пам’ятних днів цьогоріч не буде, адже найважливіше для держави і суспільства - людське життя.

 

 «Друга світова війна назавжди залишиться відкритою раною у наших серцях. Ми завжди пам’ятатимемо величний подвиг тих, хто виборював наше право на вільне життя. Пам’ять про це робить нас сильнішими. Тому варто забути про політичні погляди та переконання. Сьогодення ставить перед нами нові виклики та нелегкі завдання, які вимагають скординованих дій та спільних рішень. У День пам’яті та примирення потрібно об’єднуватись і забувати про політичну приналежність», – переконаний голова облдержадміністрації.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Джерело: Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.
Telegram Channel