Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Легкоатлетичний забіг вулицями Луцька відбудеться. Але не раніше осені

Торік боротьба була запеклою.

Фото volyn.com.ua.

Легкоатлетичний забіг вулицями Луцька відбудеться. Але не раніше осені

У ці травневі дні в обласному центрі Волині мала стартувати ювілейна – 60-та естафета, приурочена Дню Перемоги. Проте цьогоріч завадив коронавірус 

Організатори забігу, департамент сім’ї, молоді та спорту міськради і «Газета Волинь», сподіваються, що небезпечна зараза відступить, та з початком навчального року вдасться влаштувати у Луцьку спортивне свято. 

Будемо сподіватися, що з початком нового навчального року восени нам вдасться організувати цей забіг, який уже став спортивною фішкою нашого міста.

 

 – Традиційно в естафеті беруть участь десятки команд та сотні бігунів. Це і досвідчені спортсмени, і аматори: школярі, ліцеїсти, студенти. Щоб вони мали змогу достойно виступити на змаганнях, потрібен час на підготовку. Тому влаштовувати цей турнір відразу після закінчення карантину – недоречно, – розповів директор департаменту Володимир Захожий. – Але будемо сподіватися, що з початком нового навчального року восени нам вдасться організувати цей забіг, який уже став спортивною фішкою нашого міста.

Нагадаємо, що торік у день естафети лив рясний дощ, але це не завадило атлетам 19 команд вийти на старт і успішно фінішувати. Переможцями стали спортсмени:  Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького педагогічного коледжу, Навчально-виховного комплексу № 26, Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (команда №1) та СК «Лучеськ». .

Дивимось, як це було:
 

Леонід ОЛІЙНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel