Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Держпродспоживслужба Херсонщини закликає жителів області допомогти їй знайти недобросовісних підприємців

Клієнти зацікавлені у тому, щоб їх обслуговували при безпечних обставинах.

Фото Суспільного.

Держпродспоживслужба Херсонщини закликає жителів області допомогти їй знайти недобросовісних підприємців

Людям пропонують фіксувати дотримання умов карантину і викладати у соцмережі

Постановою № 343 Кабінет міністрів України вводить певні послаблення карантину з 11 травня. Так, заклади громадського харчування зможуть працювати на винос і відкрити літні майданчики просто неба. Але лише за умови, що вони є операторами ринку харчових продуктів. За повідомленням ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області, людей закликають долучитись до челенджу під гаслом «Завітав до кафе - перевір реєстрацію потужності», інформує Суспільне.

«Перевіряйте, фотографуйте та розміщуйте фото на власних сторінках у соціальних мережах з хештегом #перевірреєстраціюпотужності.

Незареєстрованих операторів ринку харчових продуктів закликаємо долучатись до челенджу шляхом реєстрації потужності», - йдеться у повідомленні. «Перевіряйте, фотографуйте та розміщуйте фото на власних сторінках у соціальних мережах з хештегом #перевірреєстраціюпотужності. 

Наявність у переліку потужностей операторів ринку харчових продуктів означає, що робота закладу підконтрольна Держпродспоживслужбі і за якістю роботи слідкують.

Станом на початок травня 2020 року в Херсонській області зареєстровано більше 12 тисяч операторів ринку харчових продуктів.

Telegram Channel