Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Голова ОДА Погуляйко побажав волинським медсестрам здоров'я й комфортних умов праці з нагоди міжнародного свята

Час пандемії підкреслив важливість професії працівників лікарень.

Фото Волинської ОДА.

Голова ОДА Погуляйко побажав волинським медсестрам здоров'я й комфортних умов праці з нагоди міжнародного свята

За словами керівника виконавчої гілки влади, кожен з нас має пам’ятати про нелегку працю медичних сестер та не піддавати їх зайвим ризикам.

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко привітав медпрацівників краю із Міжнародним днем медичної сестри. Текст вітання розміщено на сайті обладміністрації.

«Шановні медичні сестри Волині!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри!

Ваша професія – особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям і вимагає від вас не лише знань та вірності клятві Гіппократа. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість. Вибравши одну з найгуманніших і найблагородніших професій, ви кожен день поспішайте на допомогу та нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров'я.  

Професія медичного працівника завжди викликала гордість та пошану. Однак, на тлі багатозначності роботи лікаря не завжди помічається важливість медичних сестер, робота якої є не менш важлива та відповідальна.

Сьогодні складно уявити нашу медицину без медичної сестри. Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Медичні сестри Волині пліч-о-пліч з лікарями протидіють поширенню коронавірусної хвороби на території області, борються за життя та здоров’я волинян, ризикуючи власним.

Медичні сестри Волині пліч-о-пліч з лікарями протидіють поширенню коронавірусної хвороби на території області, борються за життя та здоров’я волинян, ризикуючи власним.

Тому, висловлюючи їм слова вдячності за професіоналізм та відповідальність, кожен з нас має пам’ятати нелегку працю медичних сестер та не піддавати їх зайвим ризикам. Оберігаймо наших медиків, зберігаючи та турбуючись про своє здоров’я.

У день професійного щиро зичу усім медичним сестрам Волині міцного здоров’я, радості, благополуччя, комфортних умов праці та успіхів у благородній справі служіння людям».

З повагою голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Telegram Channel