Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
18-річний волинянин побив поліцейського

Досудове розслідування триває.

Фото Pixabay.

18-річний волинянин побив поліцейського

Зловмисника затримали. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України

Учора до поліції надійшло повідомлення про порушення тиші на вулиці Достоєвського у Ковелі. На місце направився наряд патрульної поліції.

Під час спілкування з правоохоронцями порушники поводились грубо, нецензурно лаялися. Один із них наніс поліцейському тілесні ушкодження.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські помітили групу людей. Чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування з правоохоронцями вони поводились грубо, нецензурно лаялися. Один із них наніс поліцейському тілесні ушкодження.

Правопорушником виявився 18-річний житель Ковеля. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на порушників правопорядку поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel