Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Камінь-Каширське ВПУ отримає понад два мільйони гривень із  Держбюджету

В училищі буде створено навчально-практичний центр харчових технологій.

Фото:Камінь-Каширське вище професійне училище.

Камінь-Каширське ВПУ отримає понад два мільйони гривень із Держбюджету

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України Камінь-Каширське вище профтехучилище було внесено до переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти, у яких буде створено навчально-практичні центри в 2020 році за рахунок коштів державного бюджету

Цьому передував конкурсний відбір заявок від закладів профосвіти із описом та обгрунтуванням потреби створення такого Центру. Творча група працівників училища розробила проєктну заявку, яку схвалила конкурсна комісія Міністерства.

Незабаром в Камінь-Каширському ВПУ запрацює навчально-практичний центр харчових технологій із сучасним устаткуванням, новітнім обладнанням та модернізованими лабораторіями.

«Наш заклад став одним із 53 училищ України, яким було надано таку можливість. Отож, незабаром в Камінь-Каширському ВПУ запрацює навчально-практичний центр харчових технологій із сучасним устаткуванням, новітнім обладнанням та модернізованими лабораторіями. На створення такого центру виділено більше 2,3 мільйона гривень із Державного бюджету та будуть залучені кошти спонсорів і роботодавців, зацікавлених у діяльності сучасного навчально-практичного центру харчових технологій», – про це інформує сайт Камінь-Каширського ВПУ.

Telegram Channel