Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Суд обрав домашній арешт підозрюваному, причетному до ймовірного викрадення лучан два роки тому

Днями, після розшуків, поліція затримала останнього з тих, кого підозрюють у зловмисництві.

Фото Національної поліції.

Суд обрав домашній арешт підозрюваному, причетному до ймовірного викрадення лучан два роки тому

У березні 2018 року невідомі викрали і катували двох мешканців обласного центру. Поліцейські затримали 4 викрадачів, а під час розслідування виявили, що треба шукати ще двох. Останнього з них затримали минулими вихідними

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт - останньому підозрюваному, причетному до ймовірного викрадення лучан два роки тому. Про це розповів провідний спеціаліст сектору комунікацій ГУ Нацполіції Волині Олег Плазовський Суспільному.

Нагадаємо, 16 березня 2018 року невідомі викрали посеред вулиці двох мешканців Луцька. Чоловіків незаконно утримували у підвалі одного із будинків у селі Забороль Луцького району, катували, вимагали гроші та нерухоме майно.

За кілька днів, 19 березня 2018-го, поліцейські затримали чотирьох викрадачів. Слідчі Луцького відділу поліції оголосили їм підозру у незаконному заволодінні автотранспортом, позбавленні волі, розбійному нападі та щодо вимагання.

Провідний спеціаліст сектору комунікацій Нацполіції Волині Олег Плазовський пояснив: «Тоді справу скерували до суду. Однак, під час досудового розслідування з’ясувалося, що до вчинення цих тяжких злочинів причетні ще двоє осіб. Вони були оголошені в розшук і в суботу, останнього учасника цієї групи співробітники поліції затримали. Йому також повідомили про підозру у вчиненні цих кримінальних правопорушень».

Минулої суботи останнього учасника цієї групи співробітники поліції затримали.

Досудове розслідування у цій справі ще триває. Після його завершення матеріали справи з обвинувальним актом будуть скеровані до суду.

Telegram Channel