Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Маму 3-річного хлопчика, якого знайшли луцькі нацгвардійці, оштрафують

Зникнення сина жінка не помітила.

Фото Нацполіції.

Маму 3-річного хлопчика, якого знайшли луцькі нацгвардійці, оштрафують

Стаття передбачає адмінвідповідальність за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей, до 1700 гривень штрафу

За недогляд за дитиною оштрафують жінку, яка розпиваючи алкоголь в одному із луцьких дворів загубила трирічного сина. Про це розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Нацполіції Волині Інна Остапович. Інформує Суспільне.

«Увечері 10 травня нацгвардійці під час патрулювання вулиці Ветеранів у Луцьку побачили 3-річного хлопчика, який заблукав та шукав маму. Військовослужбовці взялися шукати рідних дитини», - розповіла прес-офіцерка військової частини 1141 Юлія Ковпак. «В одному з дворів нацгвардійці побачили як патрульні спілкувалися із людьми, що розпивали алкоголь. Юлія Ковпак каже, що у цій компанії була і мама хлопчика. Зникнення сина жінка не помітила», - каже Юлія Ковпак.

«В одному з дворів нацгвардійці побачили як патрульні спілкувалися із людьми, що розпивали алкоголь. Юлія Ковпак каже, що у цій компанії була і мама хлопчика. Зникнення сина жінка не помітила», - каже Юлія Ковпак.

Прес-офіцерка військової частини№1141 Нацгвардії України Юлія Ковпак: «Мати, коли її почали розпитувати: Де її дитина? Коли вона зникла? Вона казала: десь тут гуляє.»

«Нині дитина з мамою, підстав відібрати дитину не було», – каже Інна Остапович. Правоохоронці вивчають усі обставини ситуації. Поки ж справу розглядають за статтею 184 Кодексу України про адміністративну відповідальність. До родини вже навідувалися працівники органів опіки. Начальник сектору ювенальної превенції Інна Остапович: «Мама буде притягнута до відповідальності. Стаття тягне за собою штраф до 1700 гривень.»

Telegram Channel