Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
США передадуть Україні тепловізори, рації і медобладнання для військових на фронті

У лютому США передали навчально тренувальному центру сил спеціальних операцій Збройних сил України наметове містечко «Алаяка» вартістю 1,5 мільйона доларів США.

Фото facebook.com/usdos.ukraine.

США передадуть Україні тепловізори, рації і медобладнання для військових на фронті

Американські дипломати підкреслили, що їхня держава рішуче стоїть на боці України в підтримці суверенітету та територіальної цілісності перед лицем російської агресії

Сполучені Штати Америки передадуть нашій країні оборонну та медичну техніку на $25 млн для використання в зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомили на сторінці посольства США в Україні у Facebook, передає Lb.ua

На цьому тижні Відділ оборонного співробітництва отримав пристрої нічного бачення, тепловізори, рації та медичне обладнання загальною вартістю понад $25 мільйонів для використання в зоні ООС.

«Попри COVID-19, ми продовжуємо надавати Україні допомогу у сфері безпеки. На цьому тижні Відділ оборонного співробітництва отримав пристрої нічного бачення, тепловізори, рації та медичне обладнання загальною вартістю понад $25 мільйонів для використання в зоні ООС», – йдеться в повідомленні.

Telegram Channel